Световни шампиони подкрепиха инициативата "Приятели на спорта – приятели на природата"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:37 / 26.04.2021
1033
Световната и европейска шампионка по художествена гимнастика Камелия Дунавска, световният шампион по кикбокс Стоян Копривленски и десетки млади спортисти от Бургас и региона се включиха в инициативата "Приятели на спорта – приятели на природата“. Тя се проведе през изтеклия уикенд, организирана от Плувен клуб "Бриз“ - Бургас и Националната спортна академия "Васил Левски“, подкрепена от Българска Асоциация Триатлон и Спортно училище "Юрий Гагарин“ – Бургас. Целта бе подготовката на Учебно-спортната водна база на НСА в Несебър за новия сезон, както и запознаване на бъдещи кандидат-студенти с възможностите, които академията предлага за тяхното развитие след приключване на състезателна дейност.

През двата дни с много ентусиазъм участваха представители на организаторите ПК "Бриз“, на домакините от НСА, на борците от СУ "Юрий Гагарин“, триатлонисти и ученици от СУ "Любен Каравелов“ - гр. Несебър. Бяха събрани близо 50 чувала с боклуци. Сега базата е чиста и готова да приеме студентите на НСА за летните курсове.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Не пропускайте Летния Никулден в Бургас
Тикнаха криминален тип от "Изгрев" в затвора
Този остров в нашето море очаква много посетители тази година
Бургас на крачка от успеха в престижен конкурс
Голям празник в Бургаско
Великден в бургаския зоопарк: Поглезиха животните с яйца


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).