Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Световноизвестни и наградени вина от цял свят идват за Фестивала на виното
Автор: Екип Burgas24.bg 13:51 / 23.07.2018Коментари (0)3779
©
Екипът на фирма Експо Тим ООД съвместно с НЛВК, организира пето юбилейно издание на най-голямото и най-значимото винено събитие за Южното Черноморие - "Фестивал на виното" - Бургас, което ще се проведе от 26 до 28 юли 2018 г.  в експозиционен център Флора.

Посетителите ще могат да се запознаят лично с хората, които са зад щанда, ще могат да съберат информация за любимите продукти и тенденции във винопроизводството.

По време на Фестивала всички любители на виното ще могат да си закупят любимите продукти от щандовете с големи ценови намаления на голяма част от вината.

Освен българските, бургаската публика ще има възможността да дегустира и продуктите от над 35 изби и над 350 вида елитни марки вина от цял свят - Италия, Франция, Аржентина, Австралия, Чили. 

Избите които ще участват на събититето са : Винарска изба "Тохун" ,Бутикова винарна Zelanos, Винарна Черноморско злато, Вила Юстина, Изба Братя Минкови, Винпром Карнобат, Винарна Todoroff, Винарна Братанови, Домейн Мараш, Винарна Златен Рожен, Вила Ямбол, Bloom Winery, Винарна Славовица, Винекс Славянци, Via Vinera, Libera Estate, Винарска изба Едоардо Миролио, Винарна Свищов, Винарна Меди Вали, Винарна Ялово, Vinita, Wine Craft Bulgaria, PROFTRADE, A2B Operations, Gik, Rakiashop.eu, Бизнес солюшънс България.

За първи път тази година Посолството на Аржентина ще представи изби от техния регион и почетен гост на Фестивала ще бъде Н.Пр.г-н Алберто Алфредо Мануел Труеба извънреден и пълномощен посланик на Република Аржентина в Република България.

По време на официалната церемония на бала на винарите  на 26.07 от 21,30 часа ще бъдат връчени грамоти за топ 10 вина и голямата награда статуетка “Златен Нептун’ за най-добро  бяло вино след проведен конкурс на фестивала.

Любителите на вино аксесоари ще могат да си купят ръчно правени стойки за вино, коркови гривни, папийонки и други интересни неща.

Фестивала ще бъде допълнен с участници с ръчно правени бисквити от лимец, сирена с трюфели, трюфели и бонбони с трюфели, както и екзотични пикантни сладка, пюрета и разядки.

Цена на билета за вход 10 лв. - включващ безплатна дегустация по щандовете плюс  подарък стъклена  брандирана професионална дегустационна чаша.

Всички посетители които са намерили и носят със себе си нашата специална брошура с намаление на вината ще могат да ползват и допълнителна отстъпка 2 лв. от цената на входния билет

Отделете малко от свободното си време, за да посетите изложението и да уважите труда, енергията и силите, които производители и вносители влагат в производството и дистрибуция на вино.

Официалното откриване на 26.07 от 17,00 часа.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: