Свирепият рецидивист Иван Ангелов от село Маринка твърди, че бил натопен

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
15:11 / 11.12.2020
1380
Свирепият рецидивист Иван Ангелов, от когото е пропищяло село Маринка, поиска от съда да го пусне у дома. На днешното заседание на Окръжен съд Бургас, което се проведе онлайн, лежалият в затвора за убийство мъж, заяви, че е бил натопен предаде репортер на Burgas24.bg

Пред съда Ангелов посочи, че двама негови съселяни – както той ги определи като "един луд" и "един циганин",  са лъжесвидетелствали. Той отрече да е отправял заплахи за убийство.  

Ангелов този път бе задържан за това, че е подгонил с нож 32-годишен мъж след възникнал спор помежду им. Той крещял и отправял закани и заплахи за живота и здравето към своя съселянин.  

Припомняме, че спрямо 60-годишния Ангелов  е образувано и друго досъдебно производство за извършване на непристойни действия в района на детската градина в Маринка. Той използвал нецензурен език, размахвал кухненски нож и показал половите си органи в района на детската градина. За това е получил осъдителна присъда.

Бургаският окръжен съд остави Ангелов зад решетките. Въззивната инстанция намери за правилен и обоснован извода на първоинстанционния съд, че към настоящия момент в хода на досъдебното производство са събрани достатъчно доказателства в подкрепа на тезата, че е налице обосновано подозрение обвиняемия да е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение.

Бургаският окръжен съд счете като правилен извода на Районен съд - Бургас за наличието на реална опасност бъде ли на свобода Ангелов  да извърши престъпление. Видно от справката за съдимост Иван е осъждан общо 9 пъти за умишлени престъпления.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
08.12.2020 Убиецът Иван от село Маринка не спира да тормози съселяните си! Вижте поредната му изцепка!
17.11.2020 Убиец, излежал присъдата, си подлуди село Маринка! Връщат го на топло за 2 години
Още новини от Новини от Бургас:
Жечо Станков оглави листата на ГЕРБ-СДС за Бургас
Опасно време!
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).