Танцова формация "Петлите" представят нов спектакъл в Летния театър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:54 / 18.05.2017
1004
Танцова формация "Петлите" ще представи новия си спектакъл "Една отворена врата" на сцената на Летния театър в Бургас на 14 юни от 19.00 часа. Това е най-новата рожба на талантливите момчета и момичета от формацията и е неговата премиера в морския град.

Организацията и подготовката на представлението е отнела цели 7 месеца и сбъдва мечтата на екипа и децата да направят нещо, което не са правели досега и да вдигнат още повече летвата на спектаклите си, които цяла България познава - а то е шоу с много светлинни ефекти, огромни екрани и многобройни гости.

Това е и отговорът на "Отворената врата", която отварят гостоприемно за децата-сираци и такива от социално слаби семейства, вокална формация на детски хор "Милка Стоева", Лидия Стаматова, Иван Притъргов, BS ROYALS, FORSITE CREW, Танцова школа "Ди Енд Джи", Танцова школа "Дюн" и тийн звездата Гери-Никол.

"Няма различни, всички сме хора с равни права и важното е да отвориш вратата си на тези, които имат нужда от теб", е посланието на спектакъла.

Билетите се продават на цена от 10 и 15 лева на касата на НХК.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).