Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Телевизионен водещ посегна да бие общински служител
Автор: Екип Burgas24.bg 15:53 / 28.07.2010Коментари (12)2299
©
Димитър Байрактаров посегна да удари общински служител на работното му място, предаде репортер на Burgas24.bg. Грозната сцена се разигра днес в Туристическия информационен център на Бургас.

Димитър Байрактаров, водещ на публицистично предаване по ТВ СКАТ, се появил в офиса на ТИЦ и поискал разпечатки на протоколи от заседанията на Консултативния съвет по туризъм към Община Бургас. В отсъствието на началника на отдел "Туризъм" /мястото е овакантено и за длъжността в момента тече конкурс/ служителката Силвия Несторова му обяснила, че тези документи са публикувани в електронния сайт на Общината и единият вариант е да се разгледат там, а другият да се входира официално искане за получаването им на хартиен носител.

Това обяснение не задоволило г-н Байрактаров, който започнал да се държи агресивно и да нарича с обидни и нецензурни думи присъстващите в помещението четирима общински служители.

След като Силвия Несторова призовала телевизионера да прекрати вербалната си атака, той преминал към физическа и посегнал през гишето да я удари. Спасила я единствено бързата й реакция. Всичко това се е случило пред свидетели. Веднага на мястото е извикана полиция. Минути след инцидента Силвия Несторова подаде жалба в Първо РПУ - Бургас. Оттук нататък случаят е в ръцете на компетентните органи.

Димитър Байрактаров бе част от инициативния комитет, чиито действия забавиха ремонта на улица "Цар Симеон" заради куп протести и жалби в съда.




Още по темата: общо новини по темата: 1
28.07.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
тия от скат гледат все да си намерят злободневна тема, която да яхнат и да се представят като патриоти, народни спасители и т.н.....позицията им по тези теми обикновенно е близко до тази на повечето хора - джамията в м.р., геноцида над арменците, лисичков, граничаря цонков и турция в ес.....обаче.....ТРУПАТ ДИВИДЕНТИ ЯХАЙКИ ВЪЛНАТА НА НЕДОВОЛСТВОТО НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК ПО ЗЛОБОДНЕВНИ ТЕМИ, НО КОГАТО ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЕ ПО НЕЩО ГРАДИВНО - ВИНАГИ СЕ ИЗЛАГАТ И ПОЧТИ ВИНАГИ ЛЪСВА ИСТИНСКОТО ИМ АЗ - КОРПОРАТИВНИЯ ИНТЕРЕС.....КАК ТАКА БЯХА ИЗБРАНИ ОТ ПАРТИЯ АТАКА, А ПОСЛЕ ПОДМЕНИХА ВОТА НА ГРАЖДАНИТЕ, РАЗБИХА СТРУКТУРИТЕ НА СКАТ В СРЕДЕЦ, ПРИМОРСКО И Т.Н. - ЖИТЕЛИТЕ ТАМ КАЗВАТ В МЕДИИТЕ ЧЕ СИ ПОДКРЕПЯТ АТАКА, А НЕ КОРПОРАТИВНИЯ ИНТЕРЕС НА СКАТ ДА СИ РАЗМНОЖИ МРЕЖАТА И ДА СТАНЕ МОНОПОЛИСТ, БЕЗ РАЗРЕШИТЕЛНО И БЕЗ ПРОЕКТИ ДОРИ.....И КАТО ИМ ЛЪСНА ДУПЕТО ЧЕ ГО ПРАВЯТ НЕЗАКОННО - ВЗЕХА ДА ВДИГАТ ОЛЕЛИЯ ДО НЕБЕТО, ПОЧНАХА ДА ВИЖДАТ ПРИЗРАЦИ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ОБЩИНАТА.....НО КАКТО И ДА Е - И НА МАЛКОТО ХОРА НЕОСЪЗНАЛИ ИСТИНСКОТО АЗ НА В.СИМЕОНОВ, КАСАБОВ, ДРАЖЕВ АНТИМАФИОТА?!? И ТОЗИ БАЙРАКТАРОВ СКОРО ЩЕ ИМ СТАНЕ ЯСНО СЛЕД ПОРЕДНАТА ИМ ИЗДЪНКА КОЯТО СЕ ОЧАКВА ДОСТА СКОРО КАТО ВИЖДАМ КОЛКО СА СЕ ИЗНЕРВИЛИ ВЪПРОСНИТЕ ПОРАДИ ТОТАЛНАТА ЗАГУБА НА ЕЛЕКТОРАТ И ОЧАКВАЩАТА СЕ ПЪЛНА И ТОТАЛНА ЗАГУБА НА ИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА.....ВСЕ ПАК ВСИЧКО ГРАДИВНО В ТОЗИ ГРАД ДО МОМЕНТА Е МИНАЛО СЪС И ВЪПРЕКИ ТЯХНАТА ЯВНА СЪПРОТИВА, КАК НЯКОЙ ДА ИМ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ ПАК.....ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЯ ЧЕ ДОРИ АЗ ИМ БЯХ СИМПАТИЗАНТ - ЗА ТОВА ЧЕ РАЗКРИВАХА ДАЛАВЕРИТЕ НА ЙОАН, ГЛАСУВАХ ЗА ТЯХ ЗА ОБЩ.СЪВЕТНИЦИ И ЗА ГЕРБ ЗА КМЕТ, НО СЕГА ТОТАЛНО СЕ РАЗОЧАРОВАХ - НИЩО ГРАДИВНО НЕ СА ПРЕДЛОЖИЛИ, А САМО ПРЕЧАТ НА ПРОЕКТИТЕ КОИТО ЩЕ РАЗВИЯТ ГРАДА НИ КАТО ЕДИН МОДЕРЕН ЕВРОПЕЙСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ГРАД! А И ВЕЧЕ ВИДЯХ ЗА КАКВО СА ВЛЕЗЛИ - КУПИХА СИ ЗЕМЯТА ПОД ТЕЛЕВИЗИЯТА, СТРОЯТ СИ НЕЗАКОННО МРЕЖАТА БЕЗ ПРОЕКТ И РАЗРЕШИТЕЛНО, КАСАБОВ ПАК СИ ШОФИРА ПИЯН, ТОЯ БАЙРАКТАРОВ БИЕ ЖЕНИ.....САМО ОНЗИ СТОЯН ИВАНОВ СИ Е ОСТАНАЛ СВЕСТЕН, НО ТОЙ Е ВЕЧЕ ДЕПУТАТ ОТ АТАКА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ДОРИ И ТОЙ НЕ ЩЕ ДА ГИ ЧУЕ ТИЯ ОТ СКАТ.....ПОКАЗАТЕЛНО Е КАК ЕДИНСТВЕНИЯ ОСТАНАЛ СВЕСТЕН ОТ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ ИЗБЯГА ОТ ТЯХ И НЕ ЩЕ ДА ИМА НИЩО ОБЩО.....
+1
 
 
посегнал на жена, но бързата и реалция предотвратила удара.....то я освен че посегнал на жена, не успял дори да я удари.....тия от скат за никакъв чеп не стават.....
+2
 
 
после ходят искат оставки, а те самите не стават за чеп за зеле;) сега си припомнете мотива за искането им за оставката на председателката на обс-бургас снежина маджарова - взимала им думата с което принизявала трибуната до квартална седянка? ами като псуват като каруцари и налитат на бой? да ги разцелува ли? направо ми се гади от тия вече.....досущ като при йоан преди време
+2
 
 
направо да я закриват тази телевизия - насажда само омраза и подклажда към прояви на агресия! освен това са далеч от телевизионния и журналистически професионализъм и са всяка вечер гости на господари на ефира! новините им са меко казано далеч от обективното журналистическо отразяване, публицитичните им предавания са пълна боза и приличат повече на караница на дечица пред блока. шефът им си купува 2 пъти повече земя от позволеното в закона, градят си мрежата напук на закона - без проекти и разрешителни.....няма ли комисия по журналистическа етика, сем, никой ли няма да се намеси? дано поне полицаите направят нещо, ама надали.....няма ли кой да ни отърве от тия кретеноиди?
+2
 
 
Сега по Скат ще кажат,че г-жа Несторова ги е обиждала на расистка основа и те като едни горди и велики българи е трябвало да се защитят по някакъв начин.Каквото и да кажа ще е малко за простотията,наглоста и глупоста на тази телевизия.Жалко,че има хора които все още им вярват.Лично аз съм ги засичал да лъжат десетки пъти в тяхни репортажи.
0
 
 
писна ми от тия от скат! направо са се главозамаяли.....за какви се смятат? нямат място повече в общината! неграмотни, псуват, плюят, нискоквалифицирани са че и са агресивни! после защо им палят колите и телевизията :ДДД това заслужават тия некадърници....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Евроизбори 2024
Конфликт Израел-Газа
Изграждане на Национална детска болница в София
Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: