Тежката катастрофа край "Ветрен" отне човешки живот!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:05 / 07.04.2017
8260
Жената, която бе в кома след тежката катастрофа на пътя Бургас - "Ветрен", е починала. Това съобщиха днес от полицията в Бургас. Ето повече подробности за инцидента:

Вчера, около 13.29 на пътя Бургас - кв. «Ветрен», на около 50 м след надлез «ЛУКОЙЛ» в посока София, настъпва ПТП между: л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 40-годишния Н.М. от Бургас, л.а. «Мицубиши Паджеро», с бургаска регистрация, управляван от 56-годишната Р.Б. от Бургас и л.а. «Мицубиши Колт», с бургаска регистрация, управляван от 36-годишния Х.Н. от Бургас. 

От ПТП-то в УМБАЛ - Бургас са откарани: водачката на л.а. «Мицубиши Паджеро» - Р.Б. /получила разкъсно-контузна рана в раменната област, без опасност за живота/, нейната спътничка - Й.С., 81-годишна, пътуваща на предната дясна седалка / приета в отделение «Реанимация» в състояние на кома, с опасност за живота и впоследствие починала/, спътникът на Р.Б. и неин син - С.Б., 28-годишен от Бургас / получил контузия на главата, без опасност за живота/ и водачът на л.а. «Мицубиши Колт» - Х.Н. / получил контузия на главата, без опасност за живота/. 

И тримата пострадали отказали хоспитализация. Причини за птп-то: водачът на л.а. «Фолксваген», поради движение с несъобразена с интензивността на движение скорост блъска движещия се пред него л.а. «Мицубиши Паджеро», който от удара се отмества и се блъска в попътно движещия се в дясна лента л.а. «Мицубиши Колт». И трите автомобила вследствие на сблъсъка изпадат в отводнителна канавка вдясно по посока на движението.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).