Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Томислав Дончев: Имам силна връзка с Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:12 / 24.09.2014Коментари (0)802
©
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Томислав Дончев откри първия си информационен офис в Бургас. Офисът се намира в сградата, където се помещава централата на партията - ул. "Конт Андрованти" 5. Дончев пое ангажимент за откриване на центрове и в други български градове.

"Спазвам обещанието си за офис тук с удоволствие, защото имам силна връзка с Бургас, работил съм с мои колеги от града и заедно сме се борили срещу трудности, постигали сме успехи. През годините сме реализирали редица инициативи с младежи от града, поел съм и ангажимент за пътуване на някои от тях до Брюксел в началното на октомври като победители от различни конкурси", коментира Томислав Дончев. Той акцентира по какъв начин новооткритият офис ще функционира в града и какви ще бъдат неговите цели.

"Офисът е замислен като жива връзка между мен, моят екип и всичко, което се случва в Бургас. Всеки, който се интересува и има въпроси към работата ми, тази на Европейския парламент, може да намери актуална информация. Офисът трябва да помага да се генерират нови инициативи, ЕП да бъде по-близо и по-разпознаваем за българите. Трябва да се научим заедно да упражняваме европейските политики за развитието на България", подчерта Дончев.

"Надявам се кондицията, която има общинска администрация по усвояването на европейските средства, да се съчетае с напористия дух и опита на Дончев, натрупан при предходното правителство. Той може и знае как да помогне на нашия регион - за равитието на Странджа, на поминъка на рибарите по Черноморието, за инфраструктурата, за намаляване на младежката безработица.

"Томислав Дончев може да ни помогне освен по възможните оперативни програми, да търсим и донорски възможности за проекти. Очаквам да влезем в активна комуникация с него и първите идеи да се реализират в полза на жителите на бургаския регион", заяви зам-председателят на ГЕРБ и кмет на община Бургас Димитър Николов.

"Вече съм имала честа да работя с Томислав Дончев и знам, че в сърцето си той носи духа на Европа. Той беше причината много европейски проекти да се реализират в нашия регион. Радвам се, че казаното от него преди няколко години, че Бургас е витрината на европейските програми в България е валидно и до днес", коментира водачът на бургаската листа на ГЕРБ за парламентраните избори Ивелина Василева.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: