Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Тони Димитрова пожелава на бургазлии "Добър вечер, добър ден" на 12 декември
Автор: Екип Burgas24.bg 15:40 / 01.12.2011Коментари (1)1653
©
Чаровната и гласовита българска певица Тони Димитрова ще пожелае на бургазлии "Добър вечер, добър ден" на 12 декември в зала "Бойчо Брънзов" в ж.к. "Изгрев" от 19.00 часа. Тогава ще се състои концертът - промоция на песните от последния й албум.
 
"Много съм щастлива, защото този албум е резултат от четиригодишен труд, а песните в него са специално подбрани и одобрени от самата публика". Това разказа певицата Тони Димитрова днес на пресконференция в залата на Община Бургас, само ден след като изправи на крака повече от 3100 зрители в препълнената зала 1 на НДК в София.

В срещата взеха участие още зам.-кметът на Бургас Йорданка Ананиева, Руслан Карагьозов - композитор на част от записите, включително и на заглавната песен от албума, музикантът и композитор Росен Сеновски и режисьорът Христо Симеонов.
 
"Не знам дали ще мога да изпея всички песни, които искам да посветя на Бургас, но и в този албум ще намерите една от тях, казва се "Есен в Бургас.", сподели Тони Димитрова. Певицата допълни още, че на сцената на концерта, редом до нея, ще бъдат само скъпи за нея хора като Росен Сеновски, Стефан Диомов, "5-те Сезона", група "ТЕ", Митко Щерев, Пламен Ставрев и Виктор Калев.

Зам.-кметът Йорданка Ананиева поздрави певицата за новия й и дългоочакван от многобройните й фенове албум и обяви, че те ще имат възможността да видят и чуят любимата си изпълнителка седмица по-рано на Никулденския концерт на 6 декември на пл. "Тройката", когато заедно с кмета Димитър Николов ще включат тържествено коледно-новогодишното осветление на града.
Композиторът Руслан Карагьозов, който е и автор на песента, дала име на целия албум, сподели, че според него това е най-силният й албум след "Ах, морето".

Билетите за концерта вече са в продажба в касата на ДТ "Адриана Будевска", която се намира на площад "Атанас Сиреков". На музикалния пазар е вече и албумът "Добър вечер, добър ден". Той съдържа 10 песни и 3 инструментала, поверени на утвърдени през годините автори. Сред тях личат имената на Михаил Белчев, Александър Кипров, Митко Щерев, Гриша Трифонов, Стефан Диомов, Руслан Карагьозов, Пейо Пантелеев, Максим Горанов, Дони и Росен Сеновски.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на gregoriankata
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Шеф Токев хванат да шофира пиян
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: