Това красиво момиче беше пребито от приятеля си в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:31 / 04.08.2023
7139
Пореден случай на домашно насилие у нас. Пред NOVA говори 21-годишна жена, подложена на психически и физически тормоз. Побоят е нанесен от бившия й приятел. Случаят е от Бургас.

"Имахме връзка допреди 2 месеца. Преди месец започна да проявява ревност, ровеше в стари чатове отпреди и започна да ме бие. Хвърлял ме е в храсти, посягал ми е с ножица, заплашвал е, че ще ме намушка и ще отреже косата ми. Влизал е с взлом през прозореца, докато спя. Заплашвал е мои приятелки. Казваше, че ще ме убие и ще направи гавра с трупа ми", разказа Илияна Парашкиева в ефира на "Здравей, България". Мъжът дори заплашил, че неговите хора ще запалят жената жива, докато спи.

В момента насилникът е в Германия, но продължава със заплахите си по телефона. "Постоянно прави нови профили и ми пише. Не съм търсила помощ, защото ме е страх да не ми се случи нещо след това. Казал ми е, че където и да подам сигнал, няма да спре", сподели още пострадалата и призова всички жени да реагират навреме при насилие.

Припомняме, че вчера официално упълномощен адвокат отказа да защитава обвиняем по дело с пребита 23-годишна бременна жена.

"След като се запознах с материалите, в мен забушуваха човешки страсти. Не бих могла да си представя, че това може да се случи на моята дъщеря и на всяка една жена, която носи в утробата си 7-месечно бебе. Моята защита щеше да бъде неадекватна. Затова си направих отвод по делото. На първо място трябва да бъдем хора", заяви адв. Веселина Василева.


Виж коментарите (1)

Още по темата (213):
06.06.2024 Прокуратурата за случая "Дебора": Различни съдебни състави са потвърдили задържането на Георги
05.06.2024 Обявиха ареста на Георги Георгиев за незаконен
31.05.2024 Дебора минути преди делото: Готова съм психически за разпита
11.05.2024 Дебора, която беше нарязана с макетно ножче: От време на време плача, винаги ще ме е страх
25.04.2024 Дебора завърши училище: От тук нататък предстои най-доброто за мен
17.04.2024 Дебора: Страшно съм изнервена
Още новини от Новини от Бургас:
Изследват морската вода в Бургас
Шампионатът с джетове в Бургас с финални гонки
Днес е време за страхотна инициатива в Бургас
БХРА: Заради ремонта на пътя от Бургас до Сарафово туристическият...
Полицай пострада след гонка в Бургас, издирва се 24-годишен крими...
Даваме още военно оборудване на Украйна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).