Това са наглите измамници, вплели в схемите си бургаски старци

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
14:16 / 26.07.2019
2451
Наглите измамници, вплели в схемите си бургаски старци, се изправят днес в съда.  Районен съд – Бургас ще гледа мерките за неотклонение на четирима от петимата задържани мошеници Красимир Илиев, Васил Тодоров, Бончо Недев и Илиян Илиев.  Единствено Тодор Дражев не присъства на днешното заседание. Той е получил силни болки и е бил откаран в болница, предаде репортер на Burgas24.bg.    

Както съобщихме баба на 92 години и друга възрастна жена на 77 години са станали жертва на измамниците.   По-възрастната жена е "ударена" със сума от 600 лева, другата пък вече била подготвила 2000 лева. Благодарение усилията на разследващите предаването им е предотвратено.

Двама от извършителите са братя. Те са вече осъждани за телефонни измамни, а единият е лежал няколко пъти в затвора. Останалите са от Бургас, само единият е осъждан.

Схемата, която приложили, е класическата - представили са се за полицаи, които молят възрастните жени за съдействие за залавяне на телефонни измамници.

За престъпленията, за които те са заловени, законът предвижда лишаване от свобода от 1 до 8 години.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Бургас на крачка от успеха в престижен конкурс
Голям празник в Бургаско
Великден в бургаския зоопарк: Поглезиха животните с яйца
Край на хубавото време по Черноморието? Обилни валежи и гръмотеви...
Учредиха "Фонд за развитие на Летище Бургас"
Огромна дупка дебне шофьорите на пътя Поморие – Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).