Трудова борса отвори врати в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:53 / 14.04.2016
1630
Агенцията по заетостта откри трудова борса по случай Европейски ден на работодателя в Бургас. Събитието се провежда в залите на Експо център "Флора" в Морската градина.

Бургас е един от четирите градове в България, в които се организира инициативата.

Европейският ден на работодателя беше открит от зам.-кмета на Община Бургас Лорис Мануелян и изпълнителният директор на Агенцията по заетостта Валентина Георгиева.

"Убеден съм, че това събитие ще даде необходимата подкрепа и увереност на всички млади хора в Бургас и региона, които в момента търсят работа, а така също, че днес работодателите ще намерят добре подготвени и силно мотивирани кадри, от които имат нужда", сподели зам.-кметът Лорис Мануелян при откриването на форума.

Акцентът е към заетост в туристическия бранш. Участие в борсата взеха работодатели от малки и средни предприятия от сектора, социални партньори и търсещи работа лица.

Европейският ден на работодателя се провежда за първи път и е по инициатива на мрежата на Европейските обществени служби по заетостта. Мотото, с което българската Агенция по заетостта се включва в Европейския ден, е "Силно партньорство за успешен малък и среден бизнес!".

На събитието присъстваха още зам.-областният управител на Бургас Севдалина Турманова, Пенка Кирилова - директор на Регионалната служба по заетостта и Живко Янакиев - директор Бюро по труда-Бургас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи не очакваха да открият това в колата на напушен бургазлия...
Вълна от възмущение сред бургазлии след вандалски акт в центъра н...
От АПИ садиха дървета край обходния път на Бургас
Започва делото срещу Омар – шофьорът на автобуса-убиец, отнел жив...
Очертава се страхотен бургаски Джулай!
Копието на Панагюрското златно съкровище идва в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).