Турски е тирът, помел патрулка АМ "Тракия"

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
15:46 / 20.12.2023
1411
Първи подробности за зверското меле на магистрала "Тракия":

Двама служители на МВР са пострадали при инцидента, станал на 67-мия километър в платното в посока за Пловдив. Най-напред екип на "Пътна полиция" е бил сигнализиран за самокатастрофирала кола.

Извикани са линейки, които да транспортират пострадали при това ПТП хора. Полицаите са обезопасили с конуси района. Тогава към тях се приближил шофьор на аварирал автомобил и започнал да говори с тях.

След малко върху тях връхлита турски тир, който помита конусите и патрулката, която се озовава в канавката вследствие на удара.

За щастие полицаите са били извън служебния автомобил и са се отървали с леки травми. Разговарящият с тях човек обаче е откаран с линейка в Пазарджик с много сериозни травми в областта на долните крайници.

В момента към мястото на катастрофите пътуват още екипи на МВР, тече оглед, има екипи на Спешна помощ и пожарната, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР Пазарджик.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Спипаха бургазлия да шофира много пиян, не му е за първи път
Жена с лоша контузия след возене с "Бургасбус"
Важно! Започва приемът в първи клас в бургаските училища
9 са задържаните при акцията на полицията в Бургас
Безплатни консултации за пациенти с проблемни рамене и лакти в УМ...
Акция срещу купения вот тече в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).