УМБАЛ Бургас въвежда нова организация за приема на болни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:06 / 18.01.2017
1336
За удобство на пациентите УМБАЛ Бургас въвежда нова организация за приема на болни, която ще спести обикалянето от кабинет в кабинет. От идния понеделник (23-ти януари) цялата документация по хоспитализация и дехоспитализация ще се оформя на едно място - централна регистратура, която е разположена на входа на хирургическия корпус. Осигурени са и достатъчно регистратори, така че пръстовата автентификация, която също ще се извършва там, да е възможно най-бърза.

Важно за бургазлии е да знаят, че от 23-ти януари самонасочилите се пациенти към Спешно отделение и Детския портал също ще минават през централната регистратура. На нея те ще бъдат посрещани и упътвани от супервайзорите на болницата. Порталът на Спешно отделение към Противошокова зала ще се използва само от болните, транспортирани с линейка, и хората на инвалидни колички. Призивът е всички останали пациенти да влизат през централния вход на УМБАЛ Бургас.

Промените ще спестят и придвижването на пациентите от хирургическия корпус до касата в терапевтичното крило. Старата каса запазва местоположението си и ще продължи да обслужва настанените в отделенията над нея. Пациентите в хирургическия корпус ще използват новата каса, която ще се намира на централна регистратура.

Новата организация е първата от добрите практики, които ръководството на УМБАЛ Бургас в лицето на изпълнителния директор д-р Мирослав Обрейков въвежда за улеснение както на гражданите, така и на персонала на лечебното заведение.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Община Бургас подписа споразумение с УАСГ
Пиян към продавачка: Защо не вземеш да ми врътнеш една… Какво пос...
Станимир Апостолов, зам.-кмет на Бургас открива конференцията Dig...
Бургазлии се възмутиха от състоянието на детска площадка в център...
Скръбна вест: Почина уважаван бургаски лекар
Випуск 2024 на ППМГ отпразнува завършването си с интересен спекта...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).