Ученици обявяват конкурс за дизайн на тениска на тема: "Посланици на езерата"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:25 / 10.09.2015
711
Бивши и настоящи ученици от
ОУ " Христо Ботев":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Основно училище "Христо Ботев" от бургаския кв. Долно Езерово спечели финансиране от програма "Мтел еко грант - природа за бъдеще" за своя проект "Посланици на езерата". В тази връзка е обявен конкурс за изработване дизайн на тениска, която да бъде награда за най-добре представилите се в състезанието за ученици между 5 и 7 клас на тема "Птиците в Бургаските езера и техните проблеми".

"Ние, учениците от ОУ "Христо Ботев" обичаме езерото Вая, край което живеем, както и останалите Бургаски езера. Смятаме ги за прекрасни места, съществуващи в рамките на големия град, в които се срещат уникални обитатели. Обръщаме се към всички малки и големи ученици, ценители на красотата и природата от всички възрасти с креативно мислене и нестандартни идеи: Помогнете ни да създадем яки тениски със страхотен дизайн! Очакваме вашите идеи и предложения да носят ясни природозащни послания за опасностите и заплахите за езерата от човешката дейност. Визията да бъде разбираема и запомняща се и всеки, който носи тази тениска да изглежда и се чувства като истински посланик на езерата и техните обитатели." - споделят младите природолюбители от кв. Долно Езерово.

Всеки, който иска да участва може да изпрати идея за дизайн на тениска на електронния адрес на ОУ "Христо Ботев" d_ezerovo@abv.bg до 30 септември 2015. Жури с представители на ОУ "Хр. Ботев", БФБ и БДЗП ще избере дизайнът, който ще се отпечата върху текстил.

Изискванията към предложенията са следните - едноцветни визии или максимум дизайн с два цвята, задължително да присъства надписа "Посланици на езерата", файловете да са във jpg формат. Избраните предложения ще трябва да бъдат преобразувани и във файл в криви за печат (.eps, .crd, .pdf). Нужно е да посочите своето име, възраст, населено място и телефон или e-mail за връзка.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
На 24 май тези автобуси ще се движат на по-малки интервали в сутр...
Затварят за движение това бургаско кръстовище
Ученик почина от инфаркт в Бургас, подозират, че е пушил друсан ч...
Германските туристи се завръщат на Черноморието ни
Средната заплата в Бургаско мина 1700 лева
Ремонтират базата на Колежа по туризъм


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).