Учениците от Електрото вече спортуват в супермодерен физкултурен салон! Вижте новия учебен корпус!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
12:13 / 19.09.2019
2220
След като се сдоби с едно от най-модерните игрища Професионалната гимназия по електротехника и електроника "Константин Фотинов“ вече може да се похвали и с уникален физкултурен салон и нови учебни кабинети.  

В двуетажната пристройка към сградата на училището разполага с голям и малък физкултурен салон с помещения за треньори и съблекални. Изградени са и четири нови специализирани кабинета, оборудвани с най-съвременна техника, по "Електроника и автоматизация", "Компютърни науки", "Физика" и най-новата специалност на гимназията от тази година - "Кино, аудио и визуални системи".

"Училището два големи възможности за бургаските деца. Убеден съм, че интересът към него ще расте все повече с всяка изминала година. Новите специалности са изключително актуални в новия технологичен свят и са търсени от младите хора и техните родители", отбеляза кметът Николов.

"Кабинетите са с ново оборудване, а гимназията ние лицензирана за обучение на IT специалисти. Тук по национална програма учат роботика, програмиране и компютърни науки. Благодарение на кмета училището вече има този нов и модерен корпус", разказа още директорът на ПГЕЕ "Константин Фотинов" Коста Папазов.

Николов  се срещна  и с учителя Теодосий Теодосиев – Тео, който проведе обучителен семинар пред бургаски преподаватели в новата лаборатория на училището.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка в Хаск...
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Тази еднометрова акула изплува на брега на Северния плаж в Бургас...
Облачно време по морето днес
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).