Училище за бременни отвори врати в бургаска клиника

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:49 / 01.10.2021
1163
Училище за бременни отвори врати в клиника "NewLife" в Бургас. Лекциите са напълно безплатни и ще се провеждат веднъж месечно, предоставяйки на бъдещите майки възможността да получат важна информация за периода на бременността, раждането и първите месеци на бебето от лекари и акушерки с дългогодишен опит.

Засегнати са ключови теми като какво да очакваме от бременността, как да се подготвим за раждането, особеностите на нормалното раждане и секциото. Изключително практически насочени са лекциите за подготовката на дома и какво да купим за новороденото, как да се справим с предизвикателствата на кърменето и какво трябва да знаем за здравето на бебето, за психологичните аспекти на бременността и раждането, как понася промяната на двамата родители и как да разпознаем следродилната депресия и много други. 

Работи се в малки групи, за да се гарантира спазването на противоепидемичните мерки и максималната сигурност на мамите. 

"Първата лекция премина при голям интерес, а местата за нея бяха запазени само 30 минути след като беше обявена темата ѝ“, коментира д-р Давидова от здравното заведение и издава, че за всяка бъдеща мама са предвидени подаръци.

Следващата лекция ще бъде на тема "Особености на нормалното раждане и секциото“ и ще се проведе на 12 октомври от 11:30 часа, на 5 етаж в клиниката, намираща се в к-с "Изгрев“, зад мол "Бургас Плаза“. Гост-лектор за ноември пък ще бъде обичаната от всички мами старша акушерка Светлина Николова. Важно е желаещите да си запазят час предварително на тел. 0879 084 777.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).