Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Учителят Христо Симеонов е първият обявен кандидат за общински съветник от листа на ПП СЕК
Автор: Иван Сотиров 12:59 / 24.07.2019Коментари (0)1883
©
Учителят по философия Христо Симеонов е първият ясен кандидат за общински съветник в листата на ПП СЕК на предстоящия местен вот в Бургас.

Уважаваният преподавател лично обяви намерението си да участва в общинските избори като част от гражданската квота в листата на партията.

През месец май Христо Симеонов предизвика изненада не само с участието си като независим кандидат в изборите за европейски парламент, но и с това, че с нестандартната си програма привлече повече гласове, отколкото някои парламентарно представени сили. Тогава за него гласуваха 3641 души.

Като основна причина да стане част от общинската листа на ПП СЕК той посочи личните си симпатии към зам. председателя Константин Бачийски,  който го е впечатлил най-вече със смелите си идеи и със своята отдаденост към обществено значими каузи.

Според Христо Симеонов човек, който с личните си усилия на общински съветник е успял да намали нивото на местни данъци и такси за бизнеса, да обедини различни парти и институции около идеята от Бургас и до Бургас да се провеждат целогодишни полети, заслужава уважение и подкрепа.

Учителят призна, че е влязъл в политиката най-вече заради предизвикателство към него от учениците му. Той вече е споделил с някои от тях амбицията си да участва на местните избори и е получил одобрението им.

Като общински съветник Христо Симеонов гарантира, че ще гласува твърдо според личните си убеждения и принципи, че ще подкрепя всички полезни и важни предложения за Бургас и че не би позволил да бъде ограничаван от тесните рамки на партийната дисциплина.

"Влизането на Христо Симеонов в нашата листа показва, че в ПП СЕК имаме амбицията да дадем възможност на бургазлии да бъдат представени в общинския съвет чрез чисти и почтени хора", коментира зам. - председателят на партията Константин Бачийски.

Христо Симеонов е възпитаник на Московския държавен университет "Ломоносов“, притежава магистърска степен по икономика, специализирал е публично управление в Ротердамския университет. Има  27 години преподавателски стаж, бил е 9 години зам. директор на Английска езикова гимназия в Бургас, над 3500 негови ученици са успешно реализирани на различни позиции в България и света.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Лято 2024
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: