Удар на полицията! Намериха дрога и фалшиви банкноти в "Банево", има задържани!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:37 / 13.12.2018
6709
В резултат на съвместните полицейски действия на служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас, Пето Районно управление – Бургас и  Териториален сектор "Борба с организираната престъпност" – Бургас е проведена специализирана полицейска операция по неутрализиране на наркоразпространението на територията на област Бургас, при която в кв. "Банево" са задържани четири лица. Двама от тях са баща и син, а други двама – персонал от заведение, намиращо се в квартала, в което при извършените процесуално-следствени действия са намерени и иззети големи количества марихуана и метамфетамин. Извършено е претърсване и на други два адреса, обитавани от бащата и сина, като също са открити наркотични вещества, съхранявани в кофи от сирене и кутии от хранителни добавки.

Намереното наркотично вещество е два килограма марихуана, а количеството метамфетамин е в процес на установяване. Четиримата са задържани, като при осъществените допълнителни полицейски действия по разследването са намерени и иззети неистински банкноти с номинал от по 100 евро.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).