Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Удар на полицията! Закопчаха седем души за дрога след спецакция в Бургас!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:12 / 31.01.2019Коментари (0)3989
Неутрализирана е мобилна нарколаборатория за производство на синтетични наркотици, иззети са множество наркотични вещества, различни по вид и грамаж, прекурсори за производство на синтетични наркотици и електронни везни, съобщават от ОД на МВР Бургас. Това се случва в резултат на проведена специализирана полицейска операция от служители на Областната дирекция на МВР-Бургас и Районните управления в областта.

Образувани са четири бързи полицейски и две досъдебни производства за производство, държане и разпространение на наркотични вещества.

Сред по-характерните случаи са :

Намерената близо 90 грама суха зеленикава тревна маса - марихуана, две буци бяло прахообразно вещество с тегло от 35 грама - амфетамин, бяло прахообразно вещество – кокаин, с тегло около 1 грам, таблетка екстази, множество семки за конопени растения и електронна везна. Те са иззети при претърсване на избено помещение, разположено на бургаската улица "Генерал Гурко", ползвано от 38-годишен криминално проявен бургазлия. При извършения му личен обиск са открити и иззети още три топчета марихуана.

Служители от Първо Районно управление – Бургас след извършено претърсване в дома на 35-годишен криминално проявен бургазлия, разположен на ул. "Фердинандова", намерили и иззели три торбички със суха зелена тревна маса – канабис, с общо тегло около 300 грама. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство.

В резултат на съвместните действия на служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и сектор "Специализирани полицейски сили" при СДВР, на първи километър от автомагистрала "Тракия", в посока от София към Бургас, е спрян л.а. "Ауди А 6", с хасковска регистрация, управляван от 40-годишен криминално проявен мъж от Димитровград. В автомобила е намерен и иззет сак, съдържащ 25 пресовани разфасовки от по 200 грама, съдържащи суха зелена листна маса – канабис, или общо 5 килограма канабис, както и пакет с бяло прахообразно вещество – кокаин, с тегло от 200 гр. 40-годишния мъж и неговата 25-годишна спътничка, също от Димитровград, са задържани за срок от 24 часа. Впоследствие спрямо 40-годишния мъж е взета постоянна мярка задържане под стража. По случая е образувано досъдебно производство.

Служители от Районно управление – Поморие извършили претърсване в дома на 33-годишен помориец, разположен на ул. "Крайбрежна", като намерили и иззели 650 грама суха тревна маса във вид на глави - канабис, както и 150-грамова плочка от бяло вещество, реагирала при извършения полеви наркотест на амфетамин. Помориецът е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

При извършено претърсване в дома на 43-годишна криминално проявена бургазлийка, разположен на бургаската улица "Княз Борис І", служителите от Второ Районно управление – Бургас намерили и иззели торба със зелена суха тревна маса – канабис, с тегло около 300 грама. При извършения личен обиск са открити два плика с марихуана и пликче с бяло кристалообразно вещество - метамфетамин. Бургазлийката е задържана за срок от едно денонощие. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В резултат на съвместните действия на служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и сектор "Специализирани полицейски сили" при ОДМВР – Бургас е задържан 33-годишен криминално проявен бургазлия, в чийто дом, разположен в м.с. "Върли бряг", са намерени и иззети килограм суха тревна маса - канабис, множество шишета, съдържащи течност с остра миризма, червен фосфор, ел. котлон със стъклени съдове за производството на метамфетамин и ел. везна. Бургазлията е задържан за срок от едно денонощие, а по случая е образувано досъдебно производство.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: