Улични котки "превзеха" магазин за пилешки продукти в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
08:51 / 07.02.2016
1901
Улични котки са превзели магазин за пилешки продукти в бургаския квартал "Братя Миладинови". Търговският обект се намира в градинка "Родопи", в непосредствена близост до училището в бургаския комплекс. На снимките се вижда как животинките абсолютно необезпокоявани си влизат през задния вход на магазина, където се съхраняват хранителни продукти. Това дори се случва пред очите на мъж на средна възраст, който зарежда стока. Подобна гледка била ежедневие за въпросния търговски обект, пише "Флагман". Граждани изразяват притеснение, че уличните котки, които без съмнение са чести посетители и на кофите за боклук, могат да са преносители на зарази.

"Искам да подам сигнал за този магазин в ж. к. "Братя Миладинови". Вижте как котките влизат и излизат необезпокоявани. Това се случва всеки ден. Затова реших чрез вас да алармирам съответните институции, преди да се стигне до нещо сериозно", пише Валентин Димитров.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Бургас:
Задължително трябва да посетите това място край Бургас!
Бургазлийка с болки в главата след возене с "Бургасбус"
Шофьор е в болница след катастрофа на АМ "Тракия"
Извикаха специализиран екип от ВМС заради дрон, открит в района н...
Министър и кмет: Това място на Южното Черноморие по нищо не отстъ...
Добре познати и много нагли измамници се завърнаха по морето! Не ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).