Уникален дизайн спечели конкурса за "Посланици на езерата"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:58 / 24.10.2015
759
Бивши и настоящи ученици от
ОУ " Христо Ботев":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Бургазлията Димо Шехларски предложи най-интересния дизайн за тениска в конкурса обявен от ОУ "Христо Ботев" - кв. Долно Езерово и журито категорично го избра за победител. Вплитането на някои от най-характерните видове птици за Бургаските езера и дизайнирането им сред тръстиката, заедно със закачливия надпис "Посланици на езерата" спечелиха представителите на БДЗП, БФБ и ОУ "Христо Ботев", които участваха в журито на конкурса.

Второто място бе присъдено на Яна Барзова от Варна, 26 г., а третото на Любен Домозетски от София, студент НХА на 21 години. Поощрителни награди се дават на 13-годишната Анастасия Димитрова от Бургас, Надежда Кацарова на 25 години от София, Стилиата Жекова - 13 г., Бургас и Павел Стоев - 14 год. Бургас.

Победителят в конкурса получава ваучер за художествени материали от книжарница Армстронг в Бургас на стойност 100 лв. и две тениски с неговия дизайн, а всички останали получават Национален план за влажните зони и пътеводител за лагуната Атанасовско езеро, които могат да получат от ОУ «Хр.Ботев» или от офиса на БФБ в Бургас.

Тениските с уникалния дизайн ще са награда за участниците във финалния кръг на олимпиадата по орнитология, която тази година се организира от ОУ "Хр.Ботев" Бургас.

Конкурсът и състезанието се организира в рамките на проект "Посланици на езерата", който се изпълнява от ОУ "Христо Ботев" кв. Долно Езерово, гр. Бургас в партньорство с БДЗП И БФБ.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Бургазлия преби жена с дървен прът, в дома му откриха наркотици
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...
Сливенската епархия избира претендентите за следващ митрополит
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).