Университет "Проф. д-р Асен Златаров" в Бургас изпрати тържествено стотици абсолвенти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:33 / 02.12.2022
1218
Студентите от Випуск 2022 на университет "Проф. д-р Асен Златаров“ получиха своите дипломи на тържествена церемония в Бургас, съобщиха от висшето учебно заведение. Стотици млади хора от днес официално придобиха ценз за степени "професионален бакалавър“, "бакалавър“ и "магистър“. Пред погледите на своите преподаватели, семейства и официални гости се заклеха да упражняват с достойнство професиите си.

"Вие се постарахте много. Получихте образование на европейско ниво, носители сте на качествата, нужни за откривателства и движение напред. Вие държите в ръцете си не просто една диплома, а безценен набор от знания и умения. От вас зависи как ще го използвате и как ще продължите напред. Поемайте отговорност за всяко свое решение, следвайте неотклонно принципите си, бъдете честни и се развивайте“. С тези думи към абсолвентите се обърна ректорът на най-големия университет в Югоизточна България проф. Магдалена Миткова.

Дипломираните студенти и техните преподаватели бяха поздравени лично и от областния управител на Бургас проф. Мария Нейкова и председателя на Общински съвет – Бургас проф. Севдалина Турманова. Отличниците от всички факултети получиха своите дипломи лично от ректора проф. Миткова. Празничната церемония се състоя с активното участие на Студентския съвет на висшето учебно заведение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).