Уъркшоп за хората на изкуството предстои в бургаската библиотека

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
09:27 / 25.04.2023
586
Артисти и професионалисти от различни сектори, които използват изкуството като инструмент в своята работа, могат да вземат участие в работилница за имерсивни и сетивни театрални подходи "Осезаеми творчески пътеки", организирана от “Inner Theater Company" - София и Регионална библиотека "Пейо К. Яворов" в Бургас. 

"Осезаеми творчески пътеки" обединява подходите и практиките на имерсивен и сетивен театър и елементите на системното фасилитиране на артистични процеси. Уъркшопът е насочен към професионалисти от различни сектори, които използват изкуството като инструмент в своята работа с различни групи хора (артисти, фасилитатори, учители, културни дейци, антрополози, психолози), имат интерес към имерсивни подходи или биха искали да развият уменията си в тази посока.

Имерсивните (потапящи) и сетивни представления физически и емоционално въвличат зрителя в света на историята и го превръщат в активен участник, а често дори и в съавтор на историята.

Работилница "Осезаеми творчески пътеки" ще стартира на 11 май т.г. вечерта с едночасова онлайн сесия и ще продължи присъствено в Регионална библиотека "Пейо К. Яворов" на 13 и 14 май.

Броят на участниците е ограничен до 12 души, което предоставя отлична възможност за индивидуална и групова работа. Ателието ще се проведе без такса участи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Опасно време!
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).