В ДГ “Звездица-Зорница" ще се грижат за децата на бургаските медици

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
18:28 / 25.11.2020
1390
Детска градина “Звездица-Зорница" ще поеме от понеделник грижата за децата на лекарите и медицинските лица, които са ангажирани в бургаските болници. В нея има и яслени групи. Имаме готовност да осигурим денонощен режим на работа за случаи, в които родителите на децата са нощни смени. Това обяви преди минути  кметът на Бургас Димитър Николов.

Детската градина е в близост до УМБАЛ и други лечебни заведения. Капацитетът й е за над 300 деца. Ако има необходимост, има готовност да се осигури още една детска градина в комплекс “Меден рудник".

"До края на седмицата ще създадем необходимата организация съвместно с болниците. Това се налага, защото точно в този момент няма как бургаските болници да се лишат от лекари и медицински персонал, а присъствието на всеки един медик на работа е от огромно значение за всички нас", добави още бургаският градоначалник.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).