В ПГЧЕ "В.Левски" предстоят три събития от празничния календар на гимназията

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
10:30 / 22.04.2019
1325
Бивши и настоящи ученици от
ГЧЕ "В.Левски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Тази седмица в ПГЧЕ "В.Левски" предстоят три събития от празничния календар на гимназията. Седмицата започва с "Езиково междучасие" утре. По традиция това е обучително-развлекателно състезание, което ще се състои при отворени врата в гимназията.

На следващия ден, сряда - е първият ден от Фестивала "Кариерна ракета", организиран във връзка с участието на гимназията в международния проект "Кариерна ракета: уважение, възможности, избор, знание, равенство и обучение“. Проектът дава възможности на момичетата и момчетата да разширят своите кариерни хоризонти, да преодолеят стереотипите и да избират алтернативни и перспективни кариери, както и да се запознаят с успели хора.

За първия ден на събитието доброволци ученици са изготвили презентации за часа на класа, както и специален филм, в който са интервюирали интересни личности, разбиващи клишетата с избора си на кариера. Ще бъдат излъчени разговорите на учениците с Владимир Грудев, танцьор и хореограф, с Мари Славова, световен шампион по брейк, с Али Мехмед, упражняващ професията на медицинска сестра, със Сергей Велков, начален учител, в момента заместник директор по учебната част начален етап, с Ирена Бадалова инженер- конструктор, капитан на лодка. В междучасията през целия ден учениците ще могат да си направят кариерни тестове, да въртят "Колелото на кариерата" и да научават повече за себе си, способностите си и възможността за кариерно развитие.

Специална програма е подготвена за 25 април, когато едновременно с Великденския базар, организиран от ученическия съвет на гимназията, продължава вторият фестивален ден, на който са поканени много интересни гости, преуспели в професионалния си път, които ще станат част от празничната програма на "Кариерна ракета".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).