Важна информация от НАП Бургас!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:00 / 25.11.2020
1439
От териториалната дирекция на Националната агенция за приходите в Бургас съобщават, че на 27 ноември, петък, салонът за обслужване на клиенти на ул. "Александровска" 26 в град Бургас ще работи до 16.00 часа, а не както обикновено до 17.30. Причината е планово извършване на пълна дезинфекция на сградата, като част от въведените допълнителни мерки за предпазване на клиенти и служители от разпространение на вируса COVID-19.

Същевременно от приходното ведомство в морския град призовават клиентите си да отложат посещенията си в офисите на НАП за времето на  извънредната епидемична обстановка, като дотогава използват електронните услуги, достъпни на https://inetdec.nra.bg/  с персонален идентификационен код или електронен подпис.  Всеки, който има неотложна причина за посещение на салона за обслужване на НАП Бургас, следва да се съобразява с въведения контролиран пропускателен режим и да  спазва необходимата физическа дистанция. Обслужването се извършва при строго спазване на действащи допълнителни мерки за защита и постоянна дезинфекция на помещенията.

От НАП Бургас напомнят, че персоналният идентификационен код  (ПИК) е безплатен, безсрочен и се издава във всеки офис на Националната агенция за приходите. ПИК може да бъде заявен с обаждане на информационния телефон на приходната агенция: 0700 18 700, на имейл:infocenter@nra.bg, по пощата, както и през системата за сигурно електронно връчване, поддържана от Държавна агенция "Електронно управление“.

От началото на годината в НАП Бургас са издадени повече от 15 000 пика, непрекъснато се увеличава и броят на желаещите да се възползват от удобствата, които той предлага при дистанционното получаване на услуги от приходната агенция.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Много дъжд до часове
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).