Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Важно! Започват втория етап от ремонта на бул. "Захари Стоянов“
Автор: Иван Сотиров 15:44 / 10.04.2019Коментари (0)1252
©
В понеделник, 15 април, стартира изпълнението на втория етап от ремонта на бул. "Захари Стоянов", основната входно-изходна пътна артерия за жителите на многолюдния к-с "Меден рудник", съобщават от Община Бургас.

Въвеждането на временната организация на движение ще стане след сутрешния пик, когато хората отиват на работа. Вторият етап на проекта включва възстановяване и рехабилитация на настилката в едното платно на участъка от кръстовището на бул. "Захари Стоянов" с ул. "Георги Попаянов" до кръстовището за квартал "Горно Езерово". По предварително съгласуван план-график, неговото изпълнение ще продължи две седмици. След това движението ще бъде пуснато в цялото ляво платно (посока център) в участъка от кръстовището на бул. "Захари Стоянов" с ул. "Александър Георгиев Коджакафалията" до кръстовището за квартал "Горно Езерово". После машините ще се преместят в другото платно, работейки в обратната посока - от кръстовището за квартал "Горно Езерово" до кръстовището на бул. "Захари Стоянов" с ул. "Георги Попаянов" (Трети етап) и от кръстовището на бул. "Захари Стоянов" с ул. "Георги Попаянов" до кръстовището на бул. "Захари Стоянов" с ул. "Александър Георгиев Коджакафалията" (Четвърти етап).

През двете седмици за изпълнение на Втори етап ще е забранен ляв завой при кръстовището с връзката към "Горно Езерово" за движещите се по булевард "Захари Стоянов" автомобили. Затова, ако излизате от "Меден рудник" и искате да стигнете до квартал "Горно Езерово", ще трябва да слезете до Пътен възел Юг, да завъртите обратно към комплекса и после да завиете надясно към "Горно Езерово". Забраната за ляв завой не важи за идващите от "Горно Езерово" автомобили.

От понеделник, 15 април, до края на ремонта, тоест до завършването и на Четвърти етап, се налага да бъде спряно движението на тролейбусите Т1 и Т2. За нормалното обслужване на пътуващите "Бургасбус" ще насити с допълнителни курсове графика на автобусните линии Б11 и Б12, които в голяма степен дублират маршрута на тролеите.

За периода до края на ремонта няма да се обслужва също така автобусна спирка "Капчето" в двете посоки. На 200 метра от нея се намира спирка "Вая", в близост до магазин "Мосю Бриколаж", която ще се обслужва както досега.

Ремонтът на бул. "Захари Стоянов" е труден, но необходим и полезен. Спазвайте знаците и временната сигнализация на пътя. Община Бургас и изпълнителят на ремонта ще се постараят да ограничат дискомфорта за шофьорите до възможния минимум и проектът да бъде завършен достатъчно бързо, но не за сметка на качеството. За целта строителната фирма въведе удължено работно време.

За началото и сроковете на следващите етапи, както и за възможни промени в хода на ремонта, Община Бургас ще уведомява своевременно своите жители и гости.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: