Важно за всички, които ще ходят до гробищата на Задушница

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
16:46 / 18.06.2021
3251
Във връзка с предстоящата Черешова задушница, движението на автомобили в района на траурния парк от 07.30 ч. на 19.06.т.г. / събота/ до нормализиране на трафика ще бъде организирано еднопосочно, като МПС  ще влизат през източния вход /до бензиностанция “Петрол"/ и ще излизат през южния, на ул."Транспортна" /главен вход/.

Улица "Транспортна“ ще бъде затворена за движение за леки автомобили в участъка от кръговото движение до бензиностанция “Петрол" на влизане в гр.Бургас от гр.Варна, до кръстовището в близост до магазин "ЛИДЛ“, като движението ще бъде отклонявано към бул. "Димитър Димов“. Ще се пропускат само товарни автомобили и автобуси от градския и междуселищен транспорт.

Полицейските служители ще бъдат разположени в близост до пешеходните пътеки, като ще осигуряват безопасното преминаване на пешеходци.

Предвид обявената извънредна епидемиологична обстановка, полицията приканва гражданите да спазват противоепидемичните правила.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Този остров в нашето море очаква много посетители тази година
Бургас на крачка от успеха в престижен конкурс
Голям празник в Бургаско
Великден в бургаския зоопарк: Поглезиха животните с яйца
Край на хубавото време по Черноморието? Обилни валежи и гръмотеви...
Учредиха "Фонд за развитие на Летище Бургас"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).