Веселие и игри очакват бургаските деца на 1 юни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:06 / 31.05.2017
1605
Центърът за подкрепа на личностното развитие подготвя специална програма за всички деца от Бургас и техните родители по повод Първи юни.

Празничната програма за Деня на детето стартира в 17:00 часа на "Охлюва"в Морската градина. Специални гости ще бъдат танцови и вокални състави от ОДК - Варна. За доброто настроение ще се погрижат и Детски фолклорен танцов ансамбъл "Радост", Детска фолклорна формация "Шарени гайтани", Вокална група "Небесни звънчета".

Организатори на празника са Община Бургас, Центърът за подкрепа на личностното развитие, Фондация "За нашите деца", Културен център "Морско казино" и др.

В шоу програмата са включени изпълнения на аниматори, много и забавни игри, фокуси, танци и по желание на всеки присъстващ - рисунка на лице.

На 1 юни от 18:00 часа в Експоцентър "Флора" ще се проведе награждаване на победителите в конкурса за рисунка "Аз, моят град и морето", организиран от Ротари клуб "Бургас - Пиргос" и ЦПЛР-Бургас. Детският празник ще продължи с празнична програма, подготвена от детските градини, които изучават английски език.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Много дъжд до часове
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).