ВиК-Бургас: Георги Стамболиев уронва престижа на фирмата и реномето на колегите си! Скоро ще се срещнем в съда!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
16:55 / 11.12.2018
9937
Ръководството на ВиК-Бургас се възползва от правото на отговор, предоставено от Burgas24.bg по повод интервюто на техническия ръководител Георги Стамболиев. Публикуваме го без редакторска намеса:

Изявление на ръководството на ВиК-Бургас:

Във връзка с поредицата от интервюта на г-н Георги Стамболиев за т.нар. "терор на работното място“, сме длъжни да ви уведомим, че голяма част от изявленията му не отговарят на истината, грубо изопачават и манипулират фактите.

Първо: Не отговаря на истината, че лицето е лежало в болница, тъй като болничният му лист е издаден от лекар, а не от болнично заведение, в което той може би е "лежал“.

Второ: Нима човек, който гладува в продължение на десет дни и има проблеми с опорно-двигателния апарат – според издадения му болничен лист, може да ходи в София, да протестира и стачкува пред Министерски съвет?

Трето: В голяма част от своите изявления г-н Стамболиев грубо уронва престижа на фирмата, в която работи, както и реномето на своите колеги, като интерпретира факти и събития, които не отговарят на истината. Ако това се дължи на болните му амбиции на неуспял синдикалист, то ние скоро ще имаме среща в българския съд.

Виж коментарите (2)

Още по темата (2):
11.12.2018 Развитие след публикация на Burgas24.bg! Министър Петя Аврамова поиска среща със служителя на ВиК-Бургас, който заплаши да се самозапали
28.11.2018 Дългогодишен служител на ВиК-Бургас обяви гладна стачка! Намекна за страшни злоупотреби и заплаши, че ще се самозапали
Още новини от Новини от Бургас:
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).