Вижте как бургаските полицаи отбелязаха професионалния си празник!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:51 / 07.11.2017
3086
Да бъдеш служител на реда не е лесно. Това са хора с големи сърца и желание да помогнат на всеки във всичко. Нужни са жертвоготовност, всеотдайност, себеотрицание и човешко отношение. Защото полицейската професия е кауза и проверка на това, доколко си човек. Считам, че всички вие носите тези качества. Така директорът на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов поздрави своите колеги по случай Професионалния празник на българската полиция - 8 ноември, предаде репортер на Burgas24.bg.

Церемонията пред сградата на ОД на МВР-Бургас уважиха областният управител Вълчо Чолаков, кметът на Бургас Димитър Николов, флотилен адмирал Мален Чубенков, заместник-апелативният прокурор Йовита Григорова и др.

Това е знак на уважение и признателност, за всичко това, което вършите като професионалисти. За това, че преди няколко дни бяхте на своя пост и указахте най-ценната първа помощ на пострадалите. За това, че бяхте там до край и продължавате да бъдете на своя пост. С тези думи областният управител Вълчо Чолаков връчи на старши комисар Калоян Калоянов плакет за проявената смелост при указване на помощ на пострадалите от наводнението в края на октомври граждани.

Флотилен адмирал Мален Чубенков бе награден с плакет от ст. комисар Калоянов за отлични взаимоотношения между полицията и Военноморските сили.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).