Вижте как върви разширението на пътя за Слънчев бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:22 / 04.11.2017
4812
Премиерът Бойко Борисов инспектира тази сутрин строителството на четирилентовия път Поморие - Ахелой, съобщи БТА. Той каза, че това е един от най-опасните участъци, като през последните години там са станали катастрофи с 40 убити и 80 пострадали. Заедно с премиера бяха председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, кметът на Община Бургас Димитър Николов.

Дончо Атанасов каза, че независимо от метеорологичните условия през зимните месеци, новият път трябва да бъде готов до началото на летния туристически сезон на 2018 година. Ще се направи и рехабилитация на старото трасе Поморие - Слънчев бряг. До началото на туристическия сезон трябва да бъде готов и обходът на Ахелой. Неговата първа копка бе направена преди два дни.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Бургас:
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).