Вижте каква инициатива започва пилотно от Бургас с подкрепата на главния прокурор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:18 / 23.01.2017
1560
С подкрепата лично на главния прокурор Сотир Цацаров, пилотно от Бургас започва инициатива за провеждане на открити уроци в множество гимназии, която ще се проведе и на национално ниво.

Утре, от 11.00 ч. в учебна зала на ПГРЕ "Г.С. Раковски" гр.Бургас, ще бъде проведен открит урок за деца от 9 клас, на който ще бъдат разяснени опасностите от безконтролното общуване в интернет пространството и последиците, до които може да доведе то. Ще бъдат представени реални примери на изнудени деца, включително от педофили. Предмет на демонстрация са и начините за ограничаване на кореспондентите в мрежата. Учениците ще бъдат запознати и към кого да се обърнат в подобни случаи.

Лектори на открития урок ще бъдат г-жа Румяна Арнаудова - говорител на главния прокурор, г-жа Йовита Григорова - Зам. Апелативен прокурор при АП-Бургас, г-жа Десислава Василева - Секретар на Комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни при Община Бургас и г-жа Ваня Кънева - Инспектор в "Икономическа полиция" при ОД на МВР -Бургас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Тази новина е за хората от Бургас, които си търсят работа
Кметът на Бургас на среща с ръководителя на Представителството на...
Комитетът за наблюдение на ОП "Транспорт и транспортна инфраструк...
Това трябва да се види! Събират бургаските абитуриенти на парад!
Спипаха ловец в крачка край Веселие! Той: Разхождам се със зареде...
Как върви разпространението на коклюш в Бургаско?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).