Вижте каква я свършиха работници на Виваком в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:34 / 23.05.2017
9270
За нагло отношение от страна на мобилния оператор Виваком сигнализира читател на Burgas24.bg. Той уточнява, че потърпевш е негов приятел, а желанието им е просто да се даде гласност на случая.

"Преди известно време на къщата на мой приятел се появява кутия с надпис Виваком. За да бъде поставена там, са били премахнати табела с име и по-малка табела с номера на къщата. Никой не се е допитал до собственика на къщата дали да се постави тази кутия, номерът на моя приятел не е към Виваком и той дори не е бил уведомен, че ще му бъде поставена такава кутия", започва нашият читател.

"Момчето ми сподели за наглостта на мобилния оператор и ме попита какво да направи. Обадихме се на Виваком, от там ни казаха, че ще приемат заявката и след няколко дни кутията беше премахната. Нито се извиниха, нито казаха кога са махнали кутията. Един ден просто си я нямаше. Първите 4 снимки с надпис "Преди" показват, когато кутията е била поставена. Последните 2 снимки с надпис "След" показват, когато са махнали кутията", се казва още в сигнала.

Щетите, които са нанесени, ясно се виждат на снимките: две махнати табели, пробиване на стената, разбиване на тротоара.
 
"От Виваком не са си направили труда да си оправят щетите, да благодарят или да се извинят на момчето. Наглото им отношение се вижда ясно. Интересно общината дали ще вземе мерки за разбития тротоар, защото е общинска собственост. Щом Виваком си позволява безнаказано да поврежда общинска собственост, значи нямаме нужда от общината и по-добре да я закриват. Виваком ще ни управлява", иронично завършва нашият читател.

Burgas24.bg предоставя на Виваком правото на отговор!

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).