Вместо да брани България от мигрантите, Перата захапа Динко от Ямбол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
12:51 / 27.11.2016
10246
Минути преди да се изправи пред съда за незаконен арест на мигранти, Петър Низамов обяви, че след делото отива в Харманли, да брани България. Вместо това, единственото, което успя да свърши Перата е да се заяде с Динко от Ямбол, който за разлика от напъните на Низамов във фейсбук, бе в епицентъра на събитията още от предишната нощ.

Припомняме, че Низамов, който до миналата година бе известен на бургазлии най-вече с криминалните си изцепки, залови трима афганистанци със свински опашки и се обяви за герой. Той толкова си повярва, че тръгна да организира протести в цялата страна.

Сериозна подкрепа обаче така и не получаваше и те приличаше по-скоро на пошъл флашмоб, отколкото на истинска демонстрация. Почти същото се случи и в петък в Харманли, когато Перата придружаван от няколко авери отиде в Харманли. Там Петър Низамов направи всичко възможно, за да го забележат камерите.

"Бойко, предател", провикна се в края на срещата с медиите от разстояние Перата. В този момент премиерът се опитваше да води разговор с близкия на Низамов - Динко Вълев. Поведението на Перата успя да извади извън нерви Динко, който моментално го сряза. "Предател си ти, бе!", каза му най-известният жител на Ямбол и го посъветва да мълчи.
До този момент двамата демонстрираха сравнително близки отношения и през последната половин година редовно се появяваха по телевизията заедно.

Перата, който явно в този момент не е чул репликата на Динко, реагира часове по-късно във фейсбук.

"Ако бях те чул, жено чевръста, щеше да си глътнеш ченето веднага! Щях да ти изсипя зъбите още там. Другия път бъди по-наблизо като казваш "Млъкни!" За да те чуя... Женка такава! Пу..о, да беше го казал за да го чуя! Другия път като те видя, директно ще ти разбия мутрата", разпени се Перата по адрес на доскорошния си авер.

Това съвсем не е първата неадекватна реакция на провъзгласилия се за патриот номер 1 на България, Низамов. Припомняме, че в петък "ловецът на мигранти" се обърна към всички журналисти с думите: "Вие сте национален враг номер 1".

Освен това читателка на Burgas24.bg ни изпрати част от кореспонденцията си с Перата, от която става ясно, че "защитникът на жените и вярата" напада грубо и заплашва всеки, който си позволи да е на мнение, различно от неговото.

Виж коментарите (3)

Още по темата (889):
23.04.2023 25-ма са арестувани едновременно до АМ "Тракия", от тях 23-ма са чужденци
24.11.2022 Битовата престъпност в Бургаско намалява, проблемът с мигрантите -
расте
24.11.2022 Безпрецедентен миграционен натиск! Все повече чужденци сред
каналджиите!
02.11.2022 Чужденци откриха в каналджийството доходоносен бизнес
26.10.2022 Мигранти казвали, че са родени на една и съща дата и на един адрес
18.10.2022 Голям проблем! Трупове на бежанци стоят с месеци в бургаската болница
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).