Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Водеща аутсорсинг компания ще разкрие нови 350 работни места в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 09:59 / 17.09.2015Коментари (0)1506
©
Тук има:
"Съдърланд Глобъл Сървисиз България", част от една от големите аутсорсинг компании на глобално ниво - Sutherland Global Services, разшири своя център за изнесени бизнес услуги в Бургас, което ще й позволи да увеличи значително броя на служителите си. Новият офис беше открит официално късно следобед на 16 септември в Мол Галерия, в присъствието на кмета Димитър Николов, топ мениджъри на компанията и медии.

Sutherland Global Services присъства в 19 страни на 4 континента и предоставя високотехнологични бизнес услуги на част от най-големите корпорации в света. Компанията има три центъра в България - два в София и един в Бургас, в които са заети над 1100 служители. В офиса на "Съдърланд" в Бургас към момента работят 150 души. След разширяването на помещението, те ще бъдат увеличени до 450 в краткосрочен план. До две години "Съдърланд" планира в трите й центъра в България да работят две хиляди служители.

Уменията, които компанията изисква от кандидатите за работа, са добри познания по два чужди езика - най-вече немски, икономическо или техническо образование.
Уникалното при "Съдърланд" като работодател е, че предлага възможности за професионално развитие, съобразени с местната среда и особеностите на местния пазар на труда. В Бургас освен целогодишна заетост на пълен работен ден, компанията предлага още работа в рамките на 6 или 9 месеца през годината, както и гъвкаво работно време и работа от вкъщи (Work at Home). По този начин, заетите в летния туризъм могат да запазят своите работни места в туристическия сектор и едновременно с това да се възползват от гъвкавите предложения за заетост на "Съдърланд", без да се налага да търсят сезонна работа извън Бургас. Позициите, предлагани от компанията, са изключително подходящи както за студенти и образовани млади хора без опит и в началото на своята кариера, така и за родители, които желаят да са по-често и по-близо до семейството си, като работят у дома.

Чрез специфичните си модели на заетост, "Съдърланд" допринася значително за развитието и на други индустрии и икономиката като цяло, което превръща компанията във важен партньор на местната общност, за което нееднократно е награждавана в страните, в които присъства. Практика на "Съдърланд" е и да изгражда Центрове за върхови постижения в университетите, в които се обучават и подготвят квалифицирани кадри в областта на високотехнологичните бизнес процеси.

Ето какво заявиха официалните гости при откриването на разширения център за услуги на "Съдърланд" в Бургас:

• Димитър Николов, кмет на община Бургас: "Благодаря на ръководството на "Съдърланд", че спази ангажиментите си. Броят на новооткритите от компанията работни места в Бургас надмина очакванията ни. В тези тежки времена и в условията на стагнация тези работни места са много важни, още повече че са добре платени и предлагат перспектива за развитие. "Съдърланд" е причината поне 50 млади и образовани бургазлии да се върнат обратно в града ни и да работят тук. Компанията е изключително социално-ангажирана. Няма социално събитие в нашата община, в което "Съдърланд" да не е участвала." 

• Шон Кенинг, вицепрезидент на Sutherland Global Services за Европа: "Изграждането на центъра ни в Бургас е стратегическа инвестиция за нашата компания. Затова продължаваме да разширяваме дейността ни в града и да създаваме работни места. Всичко направено дотук не би било възможно без подкрепата на общината и кмета Димитър Николов."









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
Евровизия 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: