Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Водеща технологична компания откри офис в Бургас
Автор: Иван Сотиров 17:34 / 27.05.2021Коментари (0)1528
©
Водещата технологична компания A Data Pro създаде свой постоянен офис в Бургас. Той ще стартира първоначално с капацитет от 50 души, като ще е на разположение и на настоящите служители на компанията от останалите четири локации (София, Велико Търново, Пловдив и Враца). Офисът се помещава в новопостроения Конгресен център до Морската гара в Бургас и предоставя приятна работна атмосфера с несравнима гледка към морето. Той бе открит днес от изпълнителния директор на A Data Pro Илия Кръстев и кмета Димитър Николов.

"Избрахме Бургас за локация на новия ни офис заради добрата политика на града за насърчаване на развитието на иновативния бизнес и изграждането на основите на устойчива технологична и бизнес екосистема. Със създаването на добра връзка между образователните институции в града и нуждите на бизнеса, Бургас става все по-атрактивен и ще привлича все повече инвестиции от компании в технологичния сектор. Нашите планове са да продължим да наемаме нови служители в Бургас и да даваме възможност на служителите ни от останалите ни офиси да ползват новото ни пространство. Въпреки че повечето ни служители работят все още дистанционно, вярваме, че за да се развива успешно компанията ни е важно да имаме споделено работно пространство за по-ефективно общуване и сътрудничество между колегите.“, коментира Илия Кръстев, изпълнителен директор на A Data Pro.

"Когато миналата година Бургас бе домакин на Годишната конференция на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST), Илия Кръстев пое ангажимент да отвори офис тук. Благодаря му за изпълненото обещание! Можете да разчитате винаги на моята подкрепа за развитието ви на местно ниво, за да продължи утвърждаването на Бургас като силен регионален център на ИТ и Аутсорсинг индустрията!“, каза кметът Николов.

Сред гостите на днешното събитие бяха ректорът на бургаския университет "Проф. д-р Асен Златаров" - проф. Магдалена Миткова, и зам.-ректорът на БСУ - проф. Милен Балтов.

A Data Pro e международна компания, специализирана в медийните и бизнес анализи, както и всичко, свързано с обработка на данни и информация. Има над 500 служители, като продължава активно да наема нови кадри, включително и в Бургас. Свободните позиции са предимно за ИТ специалисти с умения и опит в Python, Django, scrappy, elasticseach, както и анализатори с английски, немски, френски и азиатски езици.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: