Вокалистите на Rainbow и Сигнал ще пеят в Бургас на 19 септември

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
13:10 / 24.08.2020
700
Вокалистите на легендите Rainbow и на Сигнал - Рони Ромеро и Йордан Караджов ще пеят на сцената на Летния театър в Бургас на 19 септември. Те са гости на турнето на българската супер рок група Intelligent Music Project.

На сцената в морския град Йордан Караджов и едни от най-добрите музиканти в България ще изпълнят на живо своята съвместна песен "Приказка", чиято първоначална версия се нарича "Fairytale" и е част от първия албум на д-р Врабевски - The Power Of Mind (2012 г.), където основен вокалист е Джон Лоутън.

"Бях написал парчето на английски и български език. Обадих се един ден на Данчо и го поканих да изпълни парчето за българската публиката. Казах му, че има задачата да звучи по-добре от човека, от който се е учил - Джон Лоутън и той се справи брилянтно!", спомня си д-р Mилен Врабевски.

Освен емоционалното изпълнение на Йордан Караджов, присъстващите на концерта в Бургас ще чуят и голяма част от песните от последните два албума на Intelligent Music Project - Sorcery Inside и Life Motion. Те ще бъдат изпълнени от звездата на Rainbow Рони Ромеро, както и от Боби Косатката, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Организаторите обещават грандиозно шоу и здрав рок, а концертите в Бургас и ден преди него в София, ще преминат под строг контрол и спазване на всички епидемиологични мерки.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Много дъжд до часове
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).