Впечатляващият мототур Черно море - Гибралтар тръгва от Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:05 / 16.06.2017
1361
Впечатляващият международен туристически мотопоход Черно море - Гибралтар ще стартира от Бургас на 23 юни.

Тази година близо 60 мотоциклетисти ще започнат своето голямо пътешествие от Бургас и 15 дни след като прекосят 10 европейски страни ще стигнат до Гибралтар.

Мотористите са от различни държави като Англия, Австрия, Холандия, Щвейцария, Финландия, Германия, Турция, Франция,Испания и Австрия.

По традиция преди да бъде даден официален старт на международния мотопоход в 18.00 часа, участниците ще представят ефектно мото шоу 23 Юни, в близост до х-л "Парк" в Морската градина, обясни Мануел Подети от Moto Raid Expirience, представител на организационния екип.

Заедно с мотористите пътуват и журналисти от водещи европейски медии. Миналата година мотопоходът е стартирал от Атина, а тази година организаторите са се спрели на Бургас, впечатлени от очарованието на морския град. Турът трябва да завърши на 7 юли в Гибралтар.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).