Време е за оперета! Заповядайте на спектакъла на Музикалното училище “Viva l'Operetta"!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:19 / 15.11.2017
1903
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Време е да се впуснете в едно невероятно преживяване заедно с децата и преподавателите от Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров".
 
Оперетната музика е като шампанско - искри от любов и ревност, радост и скръб, бохемство и аристократизъм, спомени и мечти. В това ще ни увери тази вечер концерт - спектакълът "Viva l'Operetta".

Дори да не сте почитатели на оперетното изкуство, младите таланти ще ви накарат от раз да се влюбите в него и да го заобичате до края на живота си.

Ще видите един елегантен, изискан, много чаровен, много стилен концерт в който са включени инструментални изпълнения на увертюри, арии и дуети от любими оперети. Целият блясък на оперетата, нейният волен дух, изящна лекота, движение и усмивки - всичко ще има в този концерт .

В програмата са включени фрагменти от произведения на Жак Офенбах, Имре Калман, Йохан Щраус, Франц Лехар и др.
Ще ги чуете в изпълнение на децата от класовете на Жасмина Чернева, Йоана Вангелова, Евгения Иванова, Радослав Харалампиев, Олга Дичева, Елена Клеппе, Красимира Кръстева и Боряна Кинчева.

Ще се убедите, че оперетата е нещо прекрасно, когато е поднесена приятно, с младежки чар и ентусиазъм.
Желанието на изпълнителите е да направят така, че повече хора да бъдат увлечени, да слушат, да гледат оперета, тя да им въздейства и да ги вдъхновява.

Концертът "Viva l'Operetta" се осъществява в рамките на проекта "На концерт в сряда" , днес - 15 ноември от 18 часа, в Концертна зала на Музикалното училище. Входът е свободен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).