Връчиха грамоти на социални работници! Кметът: Вие сте важни и необходими

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:58 / 21.03.2017
1557
Днес отбелязваме Световния ден на социалната работа и социалния работник. Това е изключително трудна професия, а посветилият се на нея е винаги до "различните", които останалите хора често подминават на улицата.

Днес Община Бургас организира церемония за връчване на грамоти на социални работници от нашия град. Това е един от начините да им се окаже внимание и да получат заслужена благодарност.

Кметът Димитър Николов поздравява социалните работници със следните думи:

"Целта на това отбелязване е да се популяризира Вашата работа и важната Ви роля в обществото. Днес приемете моето "Благодаря", наред с благодарностите на всички бургазлии в неравностойно положение, на които сте помогнали. На възрастните и болните ще им е много по-трудно без вашата грижа. Да, в Бургас разкрихме много нови социални услуги през последните години, но те работят добре най-вече заради Вашите усилия и себераздаване. Вие сте важни и необходими - никога не го забравяйте. Затова заслужавате по-достойно заплащане и аз вярвам, че с общите усилия на държавна и местна власт тази цел ще бъде постигната. Бъдете живи и здрави - Честит празник!".

Своите лични поздравления към социалните работници днес отправиха д-р Лорис Мануелян - зам.-кмет на Община Бургас, Мая Казанджиева - директор на дирекция "Здравеопазване и социални дейности" в Община Бургас, зам.-областният управител Севдалина Турманова и Тони Костова - директор на регионалната дирекция "Социално подпомагане" - Бургас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Подробности за акцията на МВР, Агенция "Митници" и НАП в Бургас! ...
Президентът коментира в Бургас катастрофата с колата на НСО
Вижте новите спортни игрища на Бургас, намират се в "Меден рудник...
Проверки на бензиностанции в Бургаско
Най-много изборни нарушения има в Бургаско
Ето какво можете да видите в бургаската Нощ на музеите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).