Всички събития в Бургас на едно място

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:27 / 04.04.2019
1846
Във връзка със запитвания на свои читатели – граждани и гости на Бургас, Burgas24.bg направи проверка на предложенията за събития в Бургас, която установи наличието на много и разнообразни възможности.  Ето защо решихме ежедневно да ви информираме какво може да правите през всеки ден от седмицата.

Наближава летният сезон. Когато ви дойдат гости, които са много щастливи от факта, че имат близки, които живеят "на морето“, с тях идват и въпросите – "Къде ще ни заведете? И какво ще правим днес?“. Познато, нали. Вече ще имате отговор, благодарение на Burgas24.bg.

Как ще ви запознаваме с всичко случващо се в Бургас? До няколко дни на сайта ни ще бъде качен банер – Всички събития в Бургас на едно място, кликвайки на който ще получавате информация за всички възможни събития в Бургас. Достъп до тази секция ни дава Община Бургас, откъдето и самите ние  се осведомяваме ежедневно.

И така, когато се чудите какво да правите в Бургас днес, посетете сайта ни, кликнете на банера Всички събития в Бургас на едно място, и въпросът ви ще получи най-адекватния отговор.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан
Кметът на Бургас празнува
Подробности за акцията на МВР, Агенция "Митници" и НАП в Бургас! ...
Президентът коментира в Бургас катастрофата с колата на НСО
Вижте новите спортни игрища на Бургас, намират се в "Меден рудник...
Проверки на бензиностанции в Бургаско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).