Във Флората ще се проведе сватбено изложение

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:19 / 05.04.2016
1115
Остават броени дни до откриването на сватбеното изложение LUXURY WEDDINGS EXPO. То ще се проведе от 8 до 10 април в експозиционен център "Флора" - Бургас.

Luxury Weddings Expo среща бъдещите младоженци с всички специалисти, които могат да направят сватбения им ден вълшебен. Посетителите ще имат възможност да установят директен контакт с тях и да получат персонални консултации по всички теми, които ги вълнуват.

Сред изложителите ще бъдат фотографи, модни къщи, сватбени агенции, ресторанти и хотели, пиротехници и други. Чуждестранното представяне ще дойде от Турция, в лицето на водещ бранд сватбени рокли.
  
Luxury Weddings Expo цели да бъде в помощ на бъдещите младоженци и да ги запознае с най-актуалните предложения, имащи отношение към цялостната подготовка за сватбата. Тази цел ще се осъществи с помощта на изтъкнати професионалисти, които ще направят демонстрации на живо.
  
В съботния ден гримьорът Арсена Андреева ще представи най-актуалните тенденции в сватбения грим. Всичко най-ново при булчинските прически ще демонстрират коафьорите от Салон за красота''N STUDIO'' и Живка Найденова от салон "Бюти". Като модел на демонстрациите ще се включи претендентка от конкурса Мисис Бургас 2016.
  
Посетителите ще получат ценни съвети и идеи от Симон Вартерян, в рамките на беседата на тема "Организация и планиране на сватбената фотосесия". Базирайки се на своя дългогодишен опит, фотографът ще сподели с бъдещите младоженци всичко най-важно за заснемането на красиви сватбени фотоси, които най-пълно да запечатат техните неповторими емоции от големия ден.
  
Luxury Weddings Expo ще даде воля на сватбените фантазии, като представи специалистите, способни да ги осъществят. Много идеи и вдъхновение ще направят събитието полезно и запомнящо се. Входът е свободен за всички посетители.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май...
Почина д-р Красен Генев
Важно за шофьорите по магистрала "Тракия", които ще пътуват посок...
Сливенската епархия избира претендентите за следващ митрополит
Бургазлийка ще премине по червения килим в Кан
Кметът на Бургас празнува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).