Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Wizz Air стартира нов маршрут от Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 13:55 / 05.05.2020Коментари (3)16965
©
Wizz Air  днес обяви старта на нов маршрут от Бургас до Виена. Билетите за дестинацията вече са в продажба и могат да бъдат закупени на цени от 37.99 лева.  Стартирането на новия маршрут и плановете за по-нататъшното развитие на мрежата на Wizz Air от България подчертават дългосрочния ангажимент на авиокомпанията да предоставя все повече и по-достъпни възможности за пътуване на своите български клиенти. Спазвайки всички национални и международни разпоредби и актуалните рестрикции за пътуване, Wizz Air прави обоснованото пътуване възможно за многото клиенти, които в момента искат да се приберат при семействата си.

Днешната новина съвпада с началото на новата ера на пътувания в Wizz Air с висока степен на хигиенизиране и дезинфекция. Наскоро авиокомпанията обяви въвеждането на редица засилени хигиенни мерки, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи по време на целия полет се изисква както кабинния екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, като кабинният екипаж също трябва да носи и ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ чрез същото антивирусно решение. Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки пътник при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки на борда чрез безконтактно плащане. От пътниците се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: "Въпреки че пътуването в момента е ограничено от правителствените разпоредби, ние очакваме облекчаване на ограниченията, тъй като ситуацията се подобрява, и нашите клиенти ще могат скоро да започнат да пътуват отново. За Wizz Air България е ключов пазар и екипът ни е посветен на развитието на българската ни мрежа и предлагането на все по-достъпни възможности за пътуване от трите града, в които оперираме в страната. Днес с удоволствие добавяме нов вълнуващ маршрут до прекрасната австрийска столица, като същевременно се придържаме към най-високите здравни стандарти чрез нашите санитарни протоколи. Уверени сме, че супер атрактивните ни тарифи и страхотната мрежа на Wizz Air ще допринесат за разрастването на българския туристически сектор. Нашите засилени мерки за безопасност пък ще осигурят възможно най-санитарните условия на борда на най-зелената флотилия в Европа.“








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 06.05.2020 г.
0
 
 
Чакаме Меминген - Бургас !!!
Aнонимен
на 05.05.2020 г.
0
 
 
Прекрасно! Най-после тази компания да стъпи на по-голямото българско летище.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: