Ясен е носителят на титлата "Талант на Бургас" 2014

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
08:58 / 31.03.2014
1409
Невероятно шоу на финала на конкурса "Бургас търси своя талант 4". След динамичен концерт с много пироефекти на задимената сцена победител и носител на титлата "Талант на Бургас" за 2014 станаха танцьорките "The Scary ShadowzZz".

След преброяването на гласовете от изпратените SMS-и и вота на публиката, написан върху билетите за спектакъла, се определи момичетата да получат голямата награда от 1000 лв., второто място остана за танцьорите от "I Dance", които печелят фотосесия в студио, а на трето се нареди певицата Цветеника Николова.

За първи път в историята на надпреварата бяха раздадени и пет допълнителни награди в различни категории, определени чрез гласуване в социалните мрежи. Призът за най-добро сценично присъствие взе Мирослава Чобанова, за най-бързо развил се участник бе отличена Лина Аюби, наградата за най-стилен участник отиде при гимнастичките от групата "Black Diamonds", победителките "Тhe Scary ShadowzZz" спечелиха и приза за най-вдъхновяващ участник, а за най-привлекателен бе призната Цветеника Николова.

Водещите Диян Киров и Стефани Вълева забавляваха зрителите в НХК, излизайки постоянно от сценария на Атанас Нейчев, който смело е написал в него, че конкурсът е "училище за таланти и финалистите го потвърждават".

Стартът на концерта взриви публиката с хореография от световно ниво, която е дело на журито Стоян Лакев. Едно от най-емблематичните изпълнения беше излизането на сцената на Диана Костадинова върху рокерски мотор. Публиката в препълнената зала се наслади на страхотните гости - Кристина Дончева, Кристиан Грънчаров, Ани Маркова, "The X Crew" и Лидия Стаматова. Целият екип на конкурса се наслаждаваше на добре свършената работа и събитието завърши със сълзи от радост, прегръдки и похвали. Продуцентът Иван Бъчваров сподели, че талантите, желаещи да изпитат чувството да са част от този позитивен проект, могат да го направят догодина в пети сезон.

Виж коментарите (2)

Още по темата (6):
21.11.2013 Конкурсът "Бургас търси своя талант" се завръща
22.03.2013 Победителите от третото издание на "Бургас търси талант" заснеха второ
видео
15.03.2013 "Бургас търси своя талант" набира скорост и почитатели
11.03.2013 Бургас намери своя талант
26.02.2013 Разкриват наградата за конкурса "Бургас търси своя талант" до дни
13.01.2012 127 са желаещите да участват в конкурса "Бургас търси своя талант" до
момента
Още новини от Новини от Бургас:
Доц. Владимир Зиновиев: Ще дойде момент, в който да следим цената...
Морската вода е чиста, трима министри я инспектираха
Появиха се сърца над надписа "Бургас"
1931 деца са приети на първо класиране в първи клас в бургаските ...
Въоръжен нахлу в златарски магазин в центъра на Бургас!
Това са най-активните бургазлии в екокампанията за разделно събир...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).