Задават "20 въпроса за изкуството" на сцената Музикалното училище

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:53 / 09.01.2018
1307
Поредно приключение в света на изкуството очаква тази седмица феновете на интерактивната игра "20 въпроса за изкуството" на сцената на Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров".

В новото издание на играта отново главната роля ще бъде отредена на публиката. Изпълнители и зрители ще имат възможност да се забавляват заедно с нови интелектуални предизвикателства в областите "Музика", "Танцово изкуство" , "Литература", "Изобразително изкуство" и "Театър и кино". Отново въпросите от различните области на изкуството ще бъдат илюстрирани както с видеоматериали, така и с живи изпълнения . Този път в спор ще влязат имената на Брат Пит, Джони Деп, Крис Хемсуърт, Дейвид Гарет Фрида Кало, Парашкев Хаджиев, Марин Големинов, Веселин Стоянов и много други.

В надпреварата ще се намеси и творчеството на Бетховен, Сен -Санс, Римски - Корсаков, Сарасате и Чайковски.

А как "арматурата" намира място в изкуството - отговорът на този и на още много въпроси ще научите , ако станете част от интерактивната игра "20 въпроса за изкуството".

Интерактивната игра ще бъде предавана на живо в социалната мрежа и ще бъде достъпна за всички потребители на официалната страница на училището във Фейсбук.

По време на Live, потребителите ще могат освен да коментират и изразяват своите настроения и да отговарят на въпросите включени в надпреварата.

Поредицата "20 въпроса за изкуството" се осъществява в рамките на проекта "На концерт в сряда". Тази сряда 10 януари от 18 часа в Концертната зала на Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров", вход свободен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).