Захари Карабашлиев, Георги Бърдаров, Камелия Кучер и други известни творци ще представят своите нови творби в Библиотеката

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:41 / 04.04.2021
1548
Вълнуващи срещи с любими автори очакват бургазлии следващата седмица. Захари Карабашлиев, Георги Бърдаров, Камелия Кучер, Стефан Диомов и Деметра Дулева ще направят морски премиери на най-новите си книги, които почитателите им очакват с огромно нетърпение. Мястото е Центърът за съвременно изкуство в новата Библиотека на Бургас – привлекателна локация за културни събития, литературни приключения, куклени представления, изложби, пърформанси.

Захари Карабашлиев ще представи своя роман "Опашката“ в сряда в 18.30 часа в Зала на кафенето, ет. 2. Срещата с Георги Бърдаров и романа му "Absolvo te“ е на същото място в четвъртък. В събота в Зрителната зала, ет. 3, от 17.00 часа, е представянето на книгата "Белите и черни клавиши на моя живот" на маестро Стефан Диомов. Същия ден има още една премиера - на загадъчната пътешественичка, която с любов играе с думите Камелия Кучер и нейният трети роман "Сън“. Тя е от 18.30 часа в Залата на кафенето, ет.2. В неделя от 11.00 часа в Зрителната зала, ет. 3, е предпремиерата на втория роман на Деметра Дулева - "Преобърнати съзвездия“. Същия ден от 17.00 часа е предвидена среща - дискусия на тема "Младостта на България е талантлива“ с писателката Здравка Евтимова, която е носител на Националната награда "Христо Г. Данов" за цялостен принос в националната книжовна култура и чийто разказ "Кръв от къртица“ бе поместен в американски учебници по литература. Тя ще започне от 17.00 часа в Зрителна зала на ет. 3.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).