Зам.-министър Деница Николова ще посети Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:14 / 07.06.2017
961
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на ОПРР Деница Николова ще открие информационен ден по процедура "Подкрепа за деинституционализация на грижите за деца" за допустимите бенефициенти от Южна България. Събитието ще се състои утре 8 юни, от 10.30 часа, в изложбен експозиционен център "Флора", град Бургас. То е част от разяснителната кампания за възможностите и начините на кандидатстване по процедурата.

Процесът за деинституционализация на грижите за деца се финансира по Приоритетна ос 5 на Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020 г. Предвиденият ресурс в подкрепа на изпълнението на политиката по настоящата процедура е над 58 млн. лв.

По-късно, от 15.00 часа, зам.-министър Николова ще участва в Юбилейна работна среща на тема "Перспективи за развитието на к.к. Златни пясъци". Форумът е част от проявите по случай 60-годишнината на курортния комплекс и ще се проведе в хотел "Интернационал".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).