Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Започна академията за млади професионалисти "Аз съм глобален" в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 12:24 / 22.10.2016Коментари (0)1635
©
Започна академията за млади професионалисти "Аз съм глобален" в Бургас. Обучението е организирано от младите за млади хора с основна цел да повиши уменията им. Безплатното събитие се организира от Национално Сдружение "МЛАДЕЖКИ ГЛАС" и Съдърланд Глобал Сървисиз.

"Винаги е добре, когато отново погледнеш към младите хора в пълна зала с активен дух и енергия за развитие. Бъдещето е в тях, бъдещето е в младите хора, благидарим за това, че в цяла България ние с моят екип сме най-мащабната организация, работеща ежедневно за развитието на младежкия потенциал. Продължаваме напред в борбата за прогрес и за едно сигурно и стабилно бъдеще на страната ни" каза Тодор Йосифов - национален лидер на Национално Сдружение "Младежки Глас".

В препълнената зала на Бургаския свободен университет стотици млади хора участват с интерес в безплатното обучение. Академията "Аз съм глобален" е насочена към нови знания и умения за работа в една международна фирма. Как работят световните пазари и какво искат да видят работодателите в своят служител. Обучението формира основи понятия, компоненти и глобални знания за международния пазар.

"Нарастващата потребност от интернет и от всякакви нови технологични продукти е изключително важно при избор на държава за аутсорсинг бизнес. Точно тук България е стратегическа и подходяща държава за развитие на този вид бизнес. Днес е лесно да бъдеш онлайн във всяка точка на света. Актуално за пазара е работа от вкъщи или така познатата дистанционна работа" сподели Директор офис Бургас - Sutherland Global Services.

"Автобиографията е лицето на един млад човек. Световният бизнес търси креативни представяне на хората търсещи работа. Работодателите трябва да бъдат впечатлени от автобиографията на кандидата за работа" каза Златин Георгиев - Мениджър връзки с университети в Sutherland Global Services.

Академията "Аз съм глобален" е насочена към нови знания и умения за работа в една международна фирма. Как работят световните пазари и какво искат да видят работодателите в своят служител. Обучението формира основи понятия, компоненти и глобални знания за международния пазар.

В академията ще се включи и лектора Николай Иванов - Директор бизнес услуги в Sutherland Global Services. На финал младежите ще участва в ролеви игри. Всеки участник получава сертификат за завършено обучение в академията за млади професионалисти "Аз съм глобален".









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Прокуратура и МВР влязоха в офисите на Васил Божков
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: