Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Започва шестото издание на Wine Fest Burgas
Автор: Георги Кирилов 10:22 / 05.07.2019Коментари (0)1220
©
След броени дни започва шестото издание на най-значимото винено събитие за Южното Черноморие - Wine Fest Burgas, което ще се проведе от 26 до 28 юли 2019 г.  в Експозиционен център "Флора".

 Участниците във Wine Fest Burgas са лидери в родно производство на вина и спиртни напитки, вносители, дистрибутори и производители от различни страни. През годините Wine Fest  Burgas се утвърди като форум, който насърчава към избор на качествени вина и изгражда критерии, по които потребителите да търсят и консумират най-доброто от българските и чуждестранните производители в бранша.

Посетителите ще могат да дегустират и получават информация директно от представителите на фирмите и технолозите, които ще ги обслужват на щандовете, както и да се запознаят с най-новите тенденции и модата във винопроизводството.

Престижът на родното винопроизводство ще защитават едни от най-утвърдените български производители: Винарска изба "Тохун", Бутикова винарна Zelanos, Винарна "Черноморско злато", Вила "Юстина", Винарна Todoroff, Винарна "Братанови", Домейн "Мараш", Вила "Ямбол", New Bloom Winery, Винарска изба "Славянци", Винарска изба "Едоардо Миролио", Винарна "Свищов", Orbelia Winery, MIDALIDARE ESTATE, Angelus Estate, Four Friends, Винарска изба "Рупел", Trastena, Kubera.bg, ZAARA ESTATE, "Алвина", "Видинска Гъмза", Quiche Wines Bulgaria и др.

Освен българските вина гостите на Wine Fest Burgas ще имат възможност да дегустират и продуктите на повече от 40 изби и над 400 вина от цял свят - Гърция, Сърбия, Аржентина, Италия, Испания, Франция,  Австралия, Чили и други страни.

Щандове с елитни марки вина от цял свят ще имат: Proftrade, Le More Bulgaria, Stara Pesma, Bosio Family Estate, Rakiashop.eu, Boutari Greece, Grof Degenfeld Hungary, Pernod Ricard Bulgaria - Jacobs Greek, Brancott Estate, Lilet и др.

Премиера на Santеro Winery за първи път в България  - които ще представят най-новата иновативна и модерна линия на Santero " 9•5•8". Освен, че цветовете на вината минават от зелен, на син , оранжев и други без да се компрометира качеството. Дизайна на бутилките е уникален. Същото така има вино в което няма никакъв алкохол, който е отстранен по естествен и натурален начин.

За първи път на фестивала ще има дегустация на екзотичната китайска напитка от ферментирало сорго - Moutai.

За разнообразието и пъстротата на фестивала ще допринесат и участниците със сирена с трюфели, трюфели, бонбони с трюфели, както и екзотични пикантни сладка, пюрета и разядки. "Суперселските" продукти на Гурменица ще радват любителите на домашно приготвените лютеници и разядки. На специално изградена хранителна зона Momento+ ще докажат предимствата на вкусната храна, приготвена на място с много внимание и постоянно разнообразие на предлаганите ястия.

През трите дни на проявата всички любители на виното ще могат да си закупят желаните и предпочитани продукти от щандовете на цени на производител.

Тази година в рамките на фестивала посетителите ще могат да гласуват за "Любимо вино" в три категории: червено, бяло и розе, като един от гласувалите ще спечели специална селекция вина от фестивала.

За първи път в България, посетителите на фестивала ще могат да дегустират официалните вина на хитовия сериал "Game of Thrones", както и виното на френския винопроизводител и фен на поредицата Тибо Барде "Dornish wine".

Брандирани с логото на фестивала тениски и чанти ще се продават на касите за най-големите фенове, а и за тези, които искат нещо за спомен от хубавото преживяване.

Цената на входния билет е 10 лева и включва безплатна дегустация по щандовете и подарък -  брандирана професионална дегустационна чаша.

Цената за два дни от фестивала е 15 лева, а за трите дни - 20 лева.

За повече информация - Wine Fest Burgas 2019

Очакваме ви на най-голямата винена дегустация за южното Черноморие!  от 16,00 до 22,00 часа.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: